Новим головним тренером "Карпат" став білорус Дулуб

Поділитися
Новим головним тренером "Карпат" став білорус Дулуб "Карпати" в черговий раз змінили тренера © ФК Карпати
Львівський клуб вирішив змінити тренерський штаб.

Львівські "Карпати" призначили новим головним тренером білоруського фахівця Олега Дулуба. Призначення підтвердив офіційний акаунт клубу в Twitter. Деталі контракту не уточнюються.

Останнім місцем роботи Дулуба був клуб "Крумкачи", який виступає у Вищій лізі чемпіонату Білорусі. Також 51-річний тренер раніше працював в "Торпедо" (Жодіно), "Мінську", "Вітебську", "Гомелі". "Немані" (Гродно) та мінському "Динамо".

На посаді головного тренера Карпат Дулуб змінив Сергія Зайцева, який очолював львів'ян з початку поточного сезону. Останньому не вдалося вивести команду з кризи і підняти її з дна турнірної таблиці.

Після десяти турів "Карпати" посідають останнє місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, відстаючи від "Волині" на шість пунктів. При цьому у львів'ян на старті сезону баланс очок був негативним - "-6" через борги по зарплаті перед колишніми футболістами.

Нагадаємо, після закінчення минулого сезону у відставку з поста наставника "Карпат" пішов Володимир Беззубяк, який працював з командою у весняній частині сезону. Головним тренером "Карпат" був призначений Валерій Яремченко, однак він покинув команду через 11 днів після призначення. Команду прийняв Анатолій Чанцев, але і він пробув головним тренером зовсім недовго.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі