Нідерланди - однією ногою на чемпіонаті світу у Бразилії

Поділитися
Нідерланди - однією ногою на чемпіонаті світу у Бразилії Голландці радіють і думають про Бразилію © прес-служби "Укртрансгаз"
Збірна Нідерландів йде з відбірного турніру без поразок.

У чергових матчах європейської частини відбіркового турніру чемпіонату світу 2014 збірна Нідерландів впевнено обіграла Румунію 4:0 і, набравши 18 очок в шести поєдинках, практично забезпечила собі поїздку у Бразилію. Це - найкращий на сьогоднішній день результат в Європейському відборі.

Голландці на 7 очок випереджають найближчого переслідувача у групі D, збірну Угорщини, у якої 11 пунктів. Наступний матч збірна Нідерландів проведе в вересні проти Естонії.

Гарні справи у групі С і у збірної Німеччини, яка вчора виграла у Казахстану 4:1. Щоправда, позаду німців - шведи, які хоч і відстають на 8 очок, але мають два матчі у запасі. Німецька збірна буде відпочивати у відборі аж до вересня, а Швеції належить провести два матчі в червні - з Австрією і Фарерськими Островами.

У групі А майже без втрат нога в ногу йдуть Бельгія і Хорватія. В обох команд - 16 очок, бельгійці ж розташувалися на першому місці за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів. 26 березня "червоні" виграли у Македонії 1:0, а "картаті" святкували перемогу в Уельсі - 2:1. Один з голів - на рахунку "гірника" Едуардо.

В одному з найцікавіших матчів туру іспанці на виїзді обіграли Франції - у рамках змагань у групі I - 1:0. Завдяки перемозі Іспанія вийшла на перше місце в групі - в її активі 11 очок у 5 матчах. До речі, іспанцям вдалося реабілітуватися за непоказну нічию в поєдинку з Фінляндією на домашньому полі 22 березня.

Нагадаємо, що Європейський відбір до ЧС-2014 складається з 9 груп - лише їхні переможці оформляють прямі путівки на мундіаль. Вісім кращих команд, що посіли другі місця, розіграють між собою ще чотири пропуски. !zn

Читайте також:

Україна з другої спроби обігрує Молдову

Україна видає чудовий матч і впевнено перемагає Польщу у Варшаві

Моурінью все-таки повернеться в "Челсі"

Андрій Шевченко отримає тренерську ліцензію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі