НХЛ: Український хокеїст Понікаровський перейшов до «Лос-Анджелес»

Поділитися
Український нападаючий Олексій Понікаровський підписав контракт із клубом Національної хокейної ліги «Лос-Анджелес Кінгс».
Український нападаючий Олексій Понікаровський підписав контракт із клубом Національної хокейної ліги «Лос-Анджелес Кінгс». Відповідно до угоди, розрахованої на один рік, 30-річний форвард отримає три мільйони доларів, а також бонус у розмірі 200 тисяч. Минулого сезону Понікаровський у НХЛ виступав за «Торонто» та «Піттсбург» і набрав 50 очок (21 гол і 29 передач). На думку фахівців, у «Лос-Анджелесі» українець покликаний замінити росіянина Олександра Фролова, який має намір продовжити свою кар'єру у «Нью-Йорк Рейнджерс». Понікаровський уже заявив, що задоволений переходом. «Я сподіваюся, що угода стане довгостроковою після одного року виступів у "Лос-Анджелесі". Для мене це було вперше, коли я перебував у статусі вільного агента, тому мій вибір був хвилюючим і важким. Щасливий, що все закінчилося. Тепер я знаю, де буду виступати у наступному сезоні. "Лос-Анджелес" - молода команда, яка показує чудовий хокей. Я буду наслідувати гру колективу і думаю, що нас чекає захоплюючий сезон», - сказав він.

За матеріалами Спорт-Экспресса

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі