НХЛ остаточно анулювала рекордний контракт російського хокеїста

Поділитися
Національна хокейна ліга у вівторок, 10 серпня, відхилила апеляцію росіянина Іллі Ковальчука проти анулювання його рекордного контракту з клубом «Нью-Джерсі Девілз».
Національна хокейна ліга у вівторок, 10 серпня, відхилила апеляцію росіянина Іллі Ковальчука проти анулювання його рекордного контракту з клубом «Нью-Джерсі Девілз».Таким чином, гравець знов офіційно став вільним агентом. При цьому на «дияволів» може бути накладено значний штраф. Нагадаємо, форвард збірної Росії Ілля Ковальчук підписав новий контракт із «Нью-Джерсі Девілз» наприкінці липня. Угода була розрахована на рекордні 17 років, за які гравець повинен був отримати загалом 102 млн доларів. За два перші сезони Ковальчук отримає по 6 мільйонів доларів, наступні п'ять сезонів зарплата хокеїста складе 11 з половиною мільйонів, а в сезоні 2017/2018 - на мільйон менше. На останні п'ять років контракту прописана сума у 550 тисяч доларів на рік. Однак асоціація гравців НХЛ подала скаргу на контракт, оскільки він нібито не відповідає прийнятим законам про мінімальний рівень зарплат. Після цього Національна хокейна ліга анулювала цю угоду. Росіянин оскаржив це рішення, проте у результаті програв. За словами експертів, Ковальчук все ж таки буде виступати за «дияволів», проте йому доведеться підписати інший контракт.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі