Незважаючи на дострокове завоювання золото чемпіонату, у "Шахтарі" націлені на ще один трофей

Поділитися
Незважаючи на дострокове завоювання золото чемпіонату, у "Шахтарі" націлені на ще один трофей "Шахтар" націлений і на Кубок України
Перед гравцями донецького клубу поставлено завдання виграти ще й Кубок України.

Напередодні півфіналів Кубка України, в одному з яких зійдеться чинний чемпіон України "Шахтар" і представник першої ліги ФК "Севастополь", донецькі футболісти розраховують на успіх і продовження боротьби за трофей.

Воротар "Шахтаря" Антон Каніболоцький вважає, що дострокове завоювання золотих нагород чемпіонату не стане приводом для розслаблення, а лише підсилить його команду до нових успіхів.

"У "Шахтаря" завжди стоїть завдання вигравати в кожному матчі у всіх турнірах", - каже воротар.

"Розслаблятися нам однозначно ще рано. Зараз наші думки зайняті півфіналом Кубка. Коли зіграємо останній матч чемпіонату - тільки тоді можна буде відпочивати. Ми хочемо вийти у фінал, тому повинні показати свою гру і перемогти в основний час".

Нагадаємо, що півфінальне протистояння з "Севастополем", так само як і інші раунди розіграшу Кубка України-2012/13 складаються з одного матчу. Донеччани будуть боротися за вихід у фінал з кримською командою о 18:30 8 травня у Севастополі.

Донеччани намагаються тримати переможний настрій, щоб уникнути шапкозакидальських настроїв.

"Очікуємо нелегкої гри. "Севастополь" показує хороший футбол, і він не дарма дійшов до стадії півфіналу Кубка. При цьому у них дуже велика мотивація пройти нас і зіграти у вирішальному матчі", - прогнозує хід поєдинку Каніболоцький.

"Я думаю, це буде досить важка гра для обох команд. Для "Севастополя", наприклад, перемога у Кубку могла б стати можливістю показати себе в Лізі Європи. Вони дуже мотивовані, але наша команда краща. Впевнений, вболівальників чекає цікаве протистояння", - зазначає захисник-ветеран "Шахтаря" Разван Рац.

До речі, румунський легіонер "гірників" добре знайомий з двома футболістами з протилежного табору - сербом Ігорем Дуляєм і поляком Маріушем Левандовскі, з якими він провів чимало сезонів у Донецьку. За словами Раца, майстерність цих гравців може допомогти кримській команді в нелегкому поєдинку.

"У ФК "Севастополя" є виконавці з гарною якістю гри, плюс, звичайно ж, присутність Маріуша Левандовскі та Ігоря Дуляя роблять цю команду сильнішою і досвідченішою. Думаю, саме ці фактори дозволять і допоможуть їм вийти в Прем'єр-лігу в наступному сезоні", - припустив захисник "Шахтаря".

Нагадаємо, що в іншому матчі півфіналу зустрінуться "Чорноморець" і "Дніпро". Початок поєдинку о 20:30. Фінальний матч Кубка України відбудеться 22 травня в Харкові. !zn

Читайте також:

Букмекери вважають "Шахтар" і "Дніпро" фаворитами Кубка України

Ветеран "Шахтаря" переходить в англійський "Вест Хем" без втрати в зарплаті

Румунські ЗМІ відправили Луческу в "Барселону"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі