Неймовірний різдвяний гол "Бафалло": шайба влучила у ворота у воротарській амуніції

Відео
Поділитися
Неймовірний різдвяний гол "Бафалло": шайба влучила у ворота у воротарській амуніції Воротар "Фінікса" Майк Сміт заїхав у ворота разом з шайбою © buffalonews.com
Перемогу "Клинкам" з Бафалло в овертаймі матчу регулярного чемпіонату НХЛ проти "Фінікс Койотс" приніс курйозний епізод, який претендує на звання найнеймовірнішого взяття воріт в історії хокею.

Матч регулярного чемпіонату Національної хокейної ліги між "Баффало Сейбрс" і "Фінікс Койотс", на який команди виходили під час різдвяного Святвечора, завершився курйозним епізодом: перемогу "Клинкам" в овертаймі приніс неймовірний гол - голкіпер "Койотів" Майк Сміт вкотився у ворота із шайбою у шортах.

Оскільки хокейний снаряд перетнув лінію воріт, рефері матчу зафіксував успішне для господарів майданчика закінчення поєдинку - 2:1.

Незважаючи на святкування Різдва спортивні ЗМІ обговорюють курйозний гол, називаючи його подарунком, який Санта Клаус приніс "Бафалло", поклавши його не під ялинку, а прямо у хокейні шорти Майка Сміта. За мить до того, як воротар виявився на льоду і закотився за лінію, шайба злетіла у повітря й влучила голкіперу за спину. Рефері матчу вирушили перевірити правильність епізоду, звернувшись до відеоперегляду: проте він показав, що гол відбувся.

Взяття воріт було записано на молодого захисника "Баффало" Марка Пайсіка, для якого це була лише друга закинута шайба у НХЛівській кар'єрі.

Після матчу герой епізоду зізнався, що хотів перекинути шайбу через голкіпера, коли вона відскочила до нього після кидка. Коментарі винуватця події напевно послідують лише потім, адже воротарі часто сприймають подібні моменти близько до серця.

Відзначимо, що перемога не допомогла "Баффало" покинути останнє місце у таблиці конференції Схід, а ось "Фінікс", незважаючи на поразку, продовжує боротьбу за потрапляння до плей-офф від Західної конференції. !zn

Читайте також:

Хокеїст "Флориди" під час гри вирвав собі зуба і кинув його вболівальникам

Дворазовий володар Кубка Стенлі з Донецька завершив кар'єру

Український хокеїст зірвав овації в 26 тисяч плюшевих ведмедиків у матчі канадської ліги

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі