"Не вистачило концентрації": гравці "Шахтаря" прокоментували поразку від "Севільї"

Поділитися
"Не вистачило концентрації": гравці "Шахтаря" прокоментували поразку від "Севільї" Степаненко хотів би частіше грати з командами рівня "Севільї" © ФК Шахтер
"Гірники" поступилися на виїзді і не змогли пробитися у фінал Ліги Європи.

Гравці "Шахтаря" прокоментували поразку від "Севільї" (1:3), яка не дозволила команді пробитися у фінал турніру.

Даріо Срна: "Іспанці заслужено пройшли далі. Все вирішив третій гол. Навіть після другого пропущеного м'яча у нас були сили піти в атаку і відігратися, але нам забили ще. Намагалися далі атакувати і демонструвати хороший футбол, однак "Севілья" тактично грамотно оборонялася. На жаль, не пройшли далі, але це все одно великий досвід, особливо для молодих футболістів нашої команди. В цілому, вважаю, що ми впоралися з пресингом суперника, ось тільки деякі помилки на цьому рівні не прощаються. Гамейро використав свої моменти, ми знали наскільки він небезпечний".

Тарас Степаненко: "Севілья" - класна команда, яка реалізувала свої моменти. Перший м'яч у наші ворота - випадковість. Таке могло статися з кожним. Після цього ми взяли ініціативу в свої руки і зрівняли рахунок, але другий гол нас трохи збентежив. Ми побігли вперед і пропустили контратаку. Зрозуміло, важко було вичавити щось, коли поступаєшся на виїзді 1:3, та й сили вже закінчувалися. Повторюся, у іспанців дуже хороша команда. Частіше б зустрічатися з такими колективами, тоді більше на рівних могли б конкурувати. Ясно, що в Іспанії набагато сильніший чемпіонат і у них більше матчів подібного рівня. Тому в якихось епізодах вони діють краще".

Едуардо: "Сьогодні "Севілья" заслужила перемогу. Напевно, нам трохи не вистачило концентрації. Якщо в першому таймі ми показували досить хорошу гру, то на початку другого нам забили. Це нас трохи збентежило. Я не кажу, що у нас не було можливості йти вперед і забивати ще - на жаль, зробити це не вийшло. Третій гол нас остаточно зломив...".

Нагадаємо, за сумою двох матчів "гірники" поступилися "Севільї" з рахунком 3:5. У фіналі Ліги Європи "Севілья" зіграє з "Ліверпулем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі