Найтитулованіша гірськолижниця планети розбилася на трасі супергіганту

Відео
Поділитися
Найтитулованіша гірськолижниця планети розбилася на трасі супергіганту © youtube.com
Олімпійська чемпіонка Ліндсі Вонн помилилася на трасі супергіганту і отримала серйозні травми. Сезон для неї завершився.

Перші ж змагання чемпіонату світу з гірськолижного спорту в австрійському Шладмінгу були затьмарені падінням улюблениці публіки і фаворитки змагань американки Ліндсі Вонн. Найтитулованіша гірськолижниця планети помилилася на трасі супергіганту і отримала серйозні травми. Сезон для неї завершився.

Спортсменку евакуювали на вертольоті у найближчу лікарню, де лікарі діагностували у неї комплексний розрив зв'язок правого коліна, а також перелом великогомілкової кістки. Олімпійська чемпіонка пропустить залишок сезону, але при успішному результаті лікування зможе виступити на олімпіаді у Сочі.

Змагання в Шладмінгу неодноразово відкладалися через туман. Деяким спортсменкам доводилося стартувати в умовах поганої видимості, а на фінішній частині траси сніг стрімко танув через плюсову температуру і дощ. Після неодноразових затримок змагання і зовсім зупинили, і 23 учасниці не встигли вийти на трасу. Можливо, це вберегло когось з них від травми.

Медалі були розподілені серед тих, хто встиг виступити, а таких виявилося більше половини. Чемпіонський титул дістався лідеру Кубка світу словенській Тіні Мазе. Срiбло - Ларі Гут з Швейцарії, а бронза - американці Джулії Манкузо. !zn

Читайте також:

"Людина-павук" підкорив кубинський хмарочос

Восьмирічний українець встановив світовий рекорд на змаганнях з пауерліфтингу

У КНДР олімпійців виховують з дитсадка і засилають до табору за погані результати

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі