Наступний суперник Усика планує приїхати в Україну не тільки за гонораром

Поділитися
Наступний суперник Усика планує приїхати в Україну не тільки за гонораром Сіммонс провів у профі 14 боїв © bbc.com
Стівен Сіммонс хоче скористатися шансом і виграти в українця.

Наступний суперник Олександра Усика Стівен Сіммонс (13-1, 6 КО) заявив, що планує приїхати на бій в Україну не тільки для того, щоб заробити гонорар.

"Ні секунди не думав про те, чи погоджуватися на цей бій. Перемога над Усиком не тільки дозволить мені провести титульний бій, але й наблизить мене до того, про що я мріяв, ще будучи маленьким хлопчиком - коли-небудь стати чемпіоном світу. Для мене цей бій - це значний крок вперед.

Я буду працювати на повну, щоб підготуватися до цього бою. Мені ще належить внести в підготовку деякі зміни, так як Усик - лівша, але в цілому я задоволений тією формою, в якій перебуваю. Також мені потрібно скинути трохи зайвої ваги, але за допомоги правильної дієти і режиму я впораюся з цим. Я збираюся поїхати в Україну і виграти, а не тільки заробити гонорар".

Читайте також: Усик нокаутував кубинця Родрігеса

Нагадаємо, бій Усик - Сіммонс відбудеться 23 квітня у столичному "Палаці спорту". Якщо бій з Сіммонсом пройде успішно, то слідом Усик проведе чемпіонський поєдинок за пояс WBO проти переможця пари Кшиштоф Гловацьки - Стів Каннінгем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі