Наставника збірної Бразилії чекають у "Барселоні" після чемпіонату світу

Поділитися
Наставника збірної Бразилії чекають у "Барселоні" після чемпіонату світу © lancenet.com.br
Луїс Феліпе Сколарі, майстер по роботі з національними збірними, може продовжити свою тренерську кар'єру в одному з найкращих клубів світу.

Керівництво "Барселони" влітку замість Херардо Мартіно призначить наставника бразильської збірної Луїса Феліпе Сколарі на посаду головного тренера.

Про це розповів журналіст Грем Хунтер, який працює в Іспанії, для британського каналу Sky Sports. Згідно з його даними, тренерська перестановка відбудеться після того, як закінчиться чемпіонат світу.

Вперше ця інформація з'явилася на бразильському сайті Globo Esporte і потім поширилася по світовій мережі, зазначає Eurosport.

"Наскільки я знаю, Мартіно покине клуб після цього сезону, а на його місце після чемпіонату світу прийде Сколарі", - сказав в інтерв'ю програмі "Журнал Ліги чемпіонів".

Хунтер пише про іспанський футбол з 2001 року. За останні час він написав кілька книжок, одна з яких про "Барселону" Пепа Гвардіоли. Як зазначає бразильський сайт, аргентинська преса так само схиляється до того, що Мартіно покине каталонський клуб після закінчення сезону.

Нагадаємо, що 65-річний Луїс Феліпе Сколарі - один із найуспішніших тренерів національних збірних: раніше він приводив бразильців до перемоги на ЧС-2002, а також пройшов із Португалією у фінал Євро-2004. У великих клубах, таких як "Челсі", результати його роботи - не настільки вражаючі.

Зазначимо, що на думку букмекерів, збірна Бразилії - головний фаворит домашнього чемпіонату світу-2014, який відбудеться влітку. !zn

Читайте також:

Роналду обійшов Мессі і Рібері у "тренувальному" опитуванні від World Soccer

Кріштіану Роналду став найкращим бомбардиром 2013 року

У січні Мессі стане найбільш високооплачуваним футболістом світу

В Ріо представили офіційний м'яч бразильського мундіалю

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі