Наставник "Дніпра" Хуанде Рамос має намір повернутися в Іспанію

Поділитися
Наставник "Дніпра" Хуанде Рамос має намір повернутися в Іспанію Хуанде Рамос не проти повернутися до рідної Іспанії © moskva.com
Контракт головного тренера з дніпропетровським клубом закінчується влітку. Судячи з усього, у Дніпропетровську особливо не поспішають продовжувати відносини з фахівцем. Та й сам Рамос не проти покинути Україну.

Майбутнє головного тренера "Дніпра" іспанця Хуанде Рамоса вкрито туманом.

Однак все йде до того, що влітку тренер залишить Україну. Принаймні, така інформація вже почала з'являтися в іспанській пресі.

Контракт фахівця з дніпропетровським "Дніпром" закінчується наступного літа, а питання підписання нової угоди знаходиться в руках власника клубу Ігоря Коломойського. А поки президент "синьо-біло-блакитних" вважає, що у досвідченого тренера може з'явитися хороший варіант на батьківщині.

Керівництво "Севільї", з якою Рамос двічі перемагав у Кубку УЄФА в 2006-07 роках, зараз розглядає майбутнє Унаї Емері і навряд чи буде продовжувати контракт, який закінчується у червні.

Президенту іспанського клубу вже запропонували розглянути кандидатури двох колишніх тренерів цієї команди - Хоакіна Капарроса і Хуанде Рамоса.

За інформацією джерела, 59-річний Рамос вирішив не продовжувати контракт з "Дніпром" і покине Україну.

Нагадаємо, що Рамос приступив до роботи з "Дніпром" у жовтні 2010 року, коли змінив на тренерському містку українця Володимира Безсонова. Втім, з приходом відомого і успішного фахівця "Дніпро" принципово не поліпшив свої результати, тричі фінішувавши в чемпіонаті України нижче призової трійки.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день "Дніпро" йде на четвертому місці у Прем'єр-лізі, а букмекери не розглядають цю команду серед реальних претендентів на чемпіонський титул. !zn

Читайте також:

Суперники українців у Лізі Європи відправили своїх тренерів у відставку

Знехтуваний "Дніпром" український футболіст продовжить кар'єру у клубі Серії А

Коноплянка став найкращим футболістом року у "професійному опитуванні"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі