Нардеп-"регіонал" Олександр Онищенко придбав київський ФК "Арсенал"

Поділитися
Нардеп-"регіонал" Олександр Онищенко придбав київський ФК "Арсенал" Олександр Онищенко © efu.org.ua
Олександр Онищенко розраховує, що клуб зможе скласти конкуренцію столичному "Динамо". Придбання обійшлося регіоналу у 20 млн доларів.

Народний депутат Олександр Онищенко підтвердив придбання столичного футбольного клубу "Арсенал".

"Команда Прем'єр-ліги, тим більше - київська команда. Суперник київського "Динамо". Я вважаю, що в столиці повинно бути дві команди. Тим більше, команда зараз знаходиться на високому шостому місці", - цитує Онищенка ТСН.

Згідно з повідомленням, нове хобі обійшлося регіоналу в 20 млн доларів.

Нагадаємо, 8 січня президент "Арсеналу" Вадим Рабинович заявив, що клуб може припинити існування 20 січня 2013 року. 1 січня за обопільною згодою розірвали контракт з головним тренером команди Леонідом Кучуком. ЗМІ писали, що футболісти "Арсеналу" три місяці не отримували зарплату, команду залишили ряд провідних гравців.

43-річний бізнесмен Олександр Онищенко обраний народним депутатом 7 скликання від Партії регіонів. Є президентом Федерації кінного спорту України, майстер спорту міжнародного класу з конкуру. Виступав за Україну в конкурсі на Літніх Олімпійських іграх 2008 і 2012 рр. Заснував організацію ТОР Ukraine, яка займається акціями та конкурсами у сфері культури та спорту, організовує національний конкурс "Міс Україна" та конкурс "Міс Україна Всесвіт". Як акціонер і учасник, Онищенко має стосунок до ПРАТ "Пласт" (Полтавська область) і ТОВ "Надрагеоцентр" (Харківська обл.).

Олександр Онищенко двічі потрапляв у рейтинг 200 найбагатших людей України. Його статок вже два роки поспіль оцінюють майже у 38 млн доларів.

Нагадаємо, у зимове міжсезоння новий власник з'явився також в одного з лідерів вітчизняного футболу харківського "Металіста". Бізнесмен Олександр Ярославський продав клуб групі компаній "Газ Україна". !zn

Читайте також:

Новий власник "Металіста" пообіцяв виграти чемпіонат України

Чотири українських футбольних клуби увійшли до Топ-100 найдорожчих

Європол виявив сотні договірних футбольних матчів по всьому світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі