"Наполі" - "Динамо": букмекери не вірять в успіх киян

Поділитися
"Наполі" - "Динамо": букмекери не вірять в успіх киян "Динамо" в єврокубковому сезоні поки не перемагало © football.ua
Українці вважаються аутсайдерами чергового матчу Ліги чемпіонів.

Завтра, 23 листопада, в Неаполі відбудеться матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому "Наполі" прийматиме київське "Динамо".

Букмекери впевнені, що "Наполі" на домашній арені зуміє добитися позитивного результату. Так, коефіцієнт на перемогу італійців - 1,39, а на нічию - 4,70. У той же час виїзна перемога "Динамо" оцінюється коефіцієнтом 8,20. Найімовірнішим рахунком вважається перемога господарів поля з рахунком 1:0 або 2:0.

Раніше стало відомо, що поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів з Румунії на чолі з Овідіу Хацеганом. Асистентами рефері будуть Октавіан Шовер і Себастьян Георге, функції арбітрів за воротами виконають Раду Петреску і Себастьян Колцеску.

Кияни вже вилетіли в Неаполь, а в заявці не виявилося півзахисника Олега Гусєва і нападника Олександра Гладкого. При цьому з командою на матч відправився португальський захисник Віторіну Антунеш, який відновився після ушкодження.

Читайте також: "Динамо" - "Сталь": огляд матчу

Нагадаємо, після чотирьох турів "Динамо" набрало лише 1 очко, у "Наполі" - 7 очок. У матчі першого кола італійський клуб в Києві здобув перемогу з рахунком 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі