Напередодні півфіналу Ліги Чемпіонів "Боруссія" втрачає свого головного бомбардира

Поділитися
Напередодні півфіналу Ліги Чемпіонів "Боруссія" втрачає свого головного бомбардира Левандовський може не зіграти проти "Реала" © football365.com
Роберт Левандовський може пропустити зустріч з "Реалом" через пошкодження стегна.

Напередодні першої півфінальної зустрічі Ліги Чемпіонів проти "Реала" дортмундська "Боруссія" втрачає свого ключового гравця Роберта Левандовського. Поляк отримав травму стегна в останньому поєдинку Бундесліги, який дортмундці виграли в "Майнца" 2:0.

"На останніх хвилинах відчув біль. Все, що я можу зробити, це прикласти лід до стегна і сподіватися, що воно не розпухне ще більше. Поки незрозуміло, чи зіграю я в середу", - розповів Левандовский сайту uefa.com.

Нападаючий, на рахунку якого 23 забитих м'ячів у чемпіонаті Бундесліги, незважаючи на травму, зумів таки відзначитися і у воротах "Майнца" - на 87-й хвилині Лівий поставив переможну крапку в матчі. Примітно, що до того, як футболіст отримав травму, він розповів журналістам, що має намір двічі забити в ворота "Реала".

"Ми не забували про "Реал" весь тиждень. Які прогнози? Так ніяких. Можу тільки сказати, що хотів би забити по голу в кожному з матчів. Це зробило б щасливим не тільки мене, але і команду, і вболівальників. Упевнений, цього б вистачило для виходу в фінал", - сказав він для офіційного сайту клубу.

Втім, очевидно, футболісти "Боруссії" не мають наміру падати духом перед першою грою.

"У матчі з "Реалом" багато чого буде залежати від того, хто більше володіє м'ячем, - наводить Bild слова захисника "жовто-чорних" Маттса Хуммельса.

"Так, безумовно, команда пам'ятає матчі з "Королівським клубом" у груповому турнірі. Тоді суперник не давав нам тримати м'яч довше 10 секунд. Проте відтоді багато змінилося".

Зазначимо, що на стадії групового турніру "Боруссія" одного разу обіграла "Реал" 2:1, а в Мадриді зіграла внічию 2:2. Маріушу Левандовскому вдалося потрапити у ворота мадридців у першому матчі.

Нагадаємо, що матч "Боруссія" - "Реал" відбудеться 24 квітня в Дортмунді в 21:45. !zn

Читайте також:

Ажіотаж у Дортумунді: уболівальники "Боруссії" побилися за квитки на "Реал"

"Баварія" напередодні півфіналу Ліги Чемпіонів: 16:2 у трьох матчах

Іспанія і Німеччина змагатимуться у півфіналах Ліги Чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі