Напередодні матчу Ліги Чемпіонів Луческу говорив про анормальний чемпіонат України

Поділитися
Напередодні матчу Ліги Чемпіонів Луческу говорив про анормальний чемпіонат України Мірча Луческу знову незадоволений і знову критикує
Мірча Луческу навіть далеко від України примудрився покритикувати національний чемпіонат. Втім, за словами фахівця, труднощі зроблять його команду сильнішою.

Напередодні матчу Ліги Чемпіонів між білоруським БАТЕ і донецьким "Шахтарем" наставник "гірників" Мірча Луческу говорив про анормальний чемпіонат України.

На передматчевій прес-конференції Луческу примудрився в черговий раз висловити невдоволення українським першістю, яке, на його погляд, є ненормальним.

"У цьому році проходить аномальний чемпіонат, і ми сподіваємося, що в наступному сезоні все повернеться на свої місця. Нам треба гідно завершити цей чемпіонат і стати сильніше. Після матчу з БАТЕ ми повертаємося до Києва і готуємося до чергових поєдинків", - заявив Луческу.

Читайте також: Ребров після перемоги над "Шахтарем" заступився за Луческу

Також дісталося від румунського фахівця і місту Борисову, в якому не знайшлося гідного готелю, зате є хороший стадіон. "Шахтар", як і всі європейські команди, які приїжджали на матчі до БАТЕ, розмістилися в Мінську, а за словами Луческу, це трохи впливає на бойовий настрій його команди.

"Єдине, що мене дивує в Борисові: тут хороший стадіон, але поруч з ним немає відповідної готелі. БАТЕ часто грає в єврокубках. Думаю, така команда повинна мати готель ближче до стадіону. Поки проїжджаєш відстань до арени, втрачається настрій, який створюється у всіх без винятку футболістів після установки на гру", - зазначив Луческу.

Нагадаємо, що "Шахтар" і БАТЕ зустрінуться в рамках 3-го туру Ліги Чемпіонів в Борисові, а через два тижні зіграють матч у Львові.

Додамо, що в чемпіонаті України "Шахтар" займає третє місце, відстаючи від "Динамо" на 2, а від "Дніпра" на 4 очки.

Раніше повідомлялося, що Луческу розкритикував дії арбітра Юрія Можаровського у матчі проти "Динамо", в якому "Шахтар" зазнав другої поспіль поразки у чемпіонаті України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі