На перший матч збірної України на Євро-2012 розпродано всі квитки

Поділитися
Європейська футбольна асоціація підводить підсумки етапу продажу квитків за національними квотами, який завершився у березні 2012-го. На перший матч збірної України на Євро-2012 квитків уже не дістати.

Квитки на дебютний матч збірної України на Євро-2012 зі збірною Швеції, який відбудеться 11 червня в Києві, вже розпродано. Про це повідомив заступник директора турніру Іван Федоренко. «Квитків на матч Україна - Швеція вже точно немає», - сказав він.

Європейська футбольна асоціація у даний час підводить підсумки етапу продажу квитків за національними квотами, який завершився у березні 2012-го. Незабаром квитки, які залишаться невикупленими на матчі групової стадії Євро-2012 за участю української збірної, будуть передані до Федерації футболу України.

За словами Федоренка, за попередніми підрахунками, це незначна кількість квитків, але вони будуть розподілені між зареєстрованими фанами, які зробили замовлення.

«Як тільки УЄФА завершить підведення підсумків щодо квиткаів, ми будемо мати точні цифри, скільки складе додаткова квота для українців», - підкреслив він. Що стосується квитків загальних продажів, зараз, за його словами, відомо лише те, що є невелика кількість нерозпроданих квитків на матчі у Донецьку і Харкові.

Нагадаємо, що крім Швеції, збірна Україна в рамках групового раунду проведе 15 червня матч зі збірною Франції, а 19 червня - зі збірною Англії. Обидва матчі пройдуть у Донецьку. !zn

Читайте також:

Передбачати результати Євро-2012 буде брат восьминога Пауля

На час проведення ЄВРО-2012 у Києві перекриють три центральних вулиці

Голкіпер збірної України пропустить Євро-2012 через травму

Міліція буде стежити за порядком на Євро-2012 за допомогою 422 відеокамер

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі