На Євро-2012 буде єдиний квиток на всі матчі

Поділитися
Директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний повідомив, що на Євро-2012 футбольним уболівальникам запропонують єдиний квиток на всі матчі, які будуть проводитися на одному стадіоні.
Директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний повідомив, що на Євро-2012 футбольним уболівальникам запропонують єдиний квиток на всі матчі, які будуть проводитися на одному стадіоні.За його словами, такий вид послуг має більше зацікавити жителів приймаючих міст - зокрема, мешканців Львова. Окрім того, любителі футболу зможуть заощадити на такому квитку. «Іноземці в основному хочуть потрапити на ті матчі, які проходять за участю команди з їхньої країни. Однак львів'янам було б цікаво подивитися всі матчі», - зазначив Засадний. Директор департаменту Євро-2012 Львівської міськради також повідомив, що квота таких квитків на кожне приймаюче місто складає 2000. Функціонер підкреслив, що подібний вид перепусток на футбольні поєдинки буде вперше введений саме на Євро-2012. Нагадаємо, продаж квитків на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року орієнтовно розпочнеться 1 березня 2011 року. Раніше УЄФА попереджала про спекуляції квитками на Євро-2012. Українські вболівальники зможуть потрапити до Польщі на Євро-2012 по футбольному квитку.

За матеріалами Інформаційного центру Україна 2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі