На турнірі в Індії "Волинь" зіграє з англійцями, бразильцями та румунами

Поділитися
На турнірі в Індії "Волинь" зіграє з англійцями, бразильцями та румунами Переможець турніру отримає 30 тисяч доларів © internationalclubfootball.com/
Луцький клуб вже прибув на місце проведення турніру, а перший матч проведе 7 лютого.

Луцька "Волинь" прибула на товариський турнір "Sait Nagjee Amarsee International Tournament", який пройде в Індії. Головний тренер команди Віталій Кварцяний взяв з собою 20 футболістів.

У турнірі зіграє 8 команд. "Волинь" потрапила до групи А, де її суперниками стануть англійський "Вотфорд" (U-21), бразильський "Атлетико Паранаенсе" (U-20) і румунський "Рапід". Перший матч український клуб проведе 7 лютого проти "Рапіда", потім 11 лютого зіграє з "Атлетіко Паранаенсе", а 14 лютого - з "Вотфордом".

В іншій групі гратиме ще один представник України - молодіжний склад "Дніпра". Його суперниками стануть олімпійська збірна Аргентини (U-23), ірландський "Шемрок Роверс" і молодіжний склад німецького клубу "Мюнхен 1860". У півфінали пройдуть по дві кращі команди з кожної групи.

Як повідомляє офіційний сайт "Волині", організатори турніру оплатили переліт та проживання команди. Крім того, переможець турніру отримає 30 тисяч доларів, фіналіст - 15 тисяч.

Незалежно від того, чи пройде "Волинь" у півфінал, команда буде перебувати в індійському Кожикоде до 23 лютого.

Нагадаємо, раніше з "Волині" зняли 12 очок у Прем'єр-лізі через борги по зарплаті перед колишніми футболістами клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі