На Australian Open українців залишилася лише Світоліна

Поділитися
На Australian Open українців залишилася лише Світоліна Еліна Світоліна продовжить боротьбу в Мельбурні © frontzmin.ua
Еліна Світоліна вийшла у третє коло змагань в Мельбурні, де зіграє з першою ракеткою світу Сереною Вільямс.

Сергій Стаховський прогнозовано поступився у другому колі Australian Open іспанцеві Давиду Ферреру: поєдинок між українцем і п'ятою ракеткою світу проходив у напруженій боротьбі, але все ж іспанець взяв верх. Феррер поступово нарощував свою перевагу і в підсумку, в 4-му сеті програв супернику лише два гейми- 5:7, 6:3, 6:4, 6:2.

В іншому матчі одиночного розряду, де виступали представники України, Еліна Світоліна обіграла американку Ніколь Гіббс. Причому українка після першого сету, взятого на тайбрейку, програвала 1:5, але зуміла переломити хід боротьби і знову була холоднокровною у другій партії- 7:6 (8:6).

Таким чином, Світоліна залишилася єдиною українкою в "одиночці". Однак вже у третьому колі її переможний хід на АТ може бути зупинений Сереною Вільямс. Перша ракетка світу минулого сезону вилетіла в Мельбурні вже на стадії 1/16 фіналу, програвши Ані Іванович. І тепер, природно, зробить все можливе, щоб не тільки повторити вихід у четверте коло, але і пройти далі.

Втім, шанси у Світоліної обіграти кращу тенісистку світу є. І не тільки тому, що матч розпочинається за рахунку 0:0, а й з причини того, що на Australian Open Серена грає в останні роки далеко не кращим чином. Після п'яти перемог Вільямс-молодша на останніх трьох турнірах може похвалитися хіба що виходом у чвертьфінал у 2013-м.

Читайте також: Світоліна не спромоглась обіграти росіянку Шарапову

Як би там не було, але Світоліної доведеться зробити неможливе в протистоянні з сильною суперницею. По-перше, показати свої найкращі якості, по-друге, проявити фізичну та психологічну стійкість, а в-третіх, скористатися помилками Вільямс. Які будуть напевно.

Додамо, що одного разу Вільямс обіграла Світоліну в матчі Кубка Федерації Україна - США. Тоді зовсім юна тенісистка отримала хороший урок від суперниці- 1:6, 2:6.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі