МВС створює базу «проблемних фанів»

Поділитися
Міністерство внутрішніх справ України бере участь у створенні єдиної європейської бази так званих «проблемних фанів» у контексті підготовки проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
Міністерство внутрішніх справ України бере участь у створенні єдиної європейської бази так званих «проблемних фанів» у контексті підготовки проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.Як розповів у середу, 17 листопада, на прес-конференції у Києві заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк, в Україні створюється своя база даних фанів, яка потім увіллється в єдину базу даних. «Ця база даних буде єдина на всю Європу», - підкреслив він, відзначивши, що це робиться для можливості під час перетину такими фанами кордону - їхнього затримання і недопуску на територію країни. За словами заступника голови МВС, база даних проблемних уболівальникам є в Німеччині та Польщі. Ратушняк також нагадав, що міліція внесла свої пропозиції щодо внесення змін до Кодексу про адмінпорушення, якими пропонується надання права судової заборони на відвідування проблемними фанами стадіонів (стаття 173 Адміністративного кодексу України).

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі