Моурінью допоможе Анчелотті у боротьбі з "Барселоною"

Поділитися
Моурінью допоможе Анчелотті у боротьбі з "Барселоною" Жозе - Карло: як грати проти Мессі © calcionews.net
Наставник мадридського "Реала" сприяє своєму колезі з ПСЖ напередодні першої зустрічі парижан і каталонців в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів.

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью допомагає тренерському штабу "ПСЖ" на чолі з Карло Анчелотті в підготовці до першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з "Барселоною", який відбудеться 2 квітня, інформує L'Equipe.

Португалець надав Карло Анчелотті докладний звіт і відеорозбір двох матчів "Королівського клубу" з каталонцями (3:1, 2:1). Повідомляється, що про допомогу Моурінью попросив президент парижан Нассер Аль-Хелайфі.

Нагадаємо, що "Реал" і "Барселона" вважаються принциповими суперниками, їхня історія протистоянь почалася ще на початку 20-го століття. У нинішньому сезоні "Барса" поки перевершує мадридців у чемпіонаті Іспанії, проте, нагадаємо, що чинним чемпіоном є саме "Королівський клуб".

Моурінью та Анчелотті пов'язують кілька подій у їхній кар'єрі - обидва у різні роки тренували лондонський "Челсі", а деякі журналісти вважають, що італієць свого часу зробив велику послугу португальцеві, коли побічно допоміг йому виграти Кубок Чемпіонів з "Порту". Тоді "Мілан" вилетів з 1/4 фіналу турніру, пропустивши вперед "прохідний" для португальців "Депортіво".

Що стосується майбутнього суперпротистояння у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів, то зараз клуби ведуть напружену підготовку до цієї зустрічі, не забуваючи про внутрішній чемпіонат. Так, "Барса" вже з головним тренером Тіто Вілановою 29 березня вийде на поле проти "Сельти", а ПСЖ зіграє в цей же день з "Монпельє". !zn

Читайте також:

Моурінью все-таки повернеться в "Челсі"

Катарські шейхи створять альтернативу Лізі Чемпіонів

"Барселона" не залишила каменя на камені від "Мілана" і виходить у чвертьфінал

Жеребкування Ліги Чемпіонів: два суперпротистояння у чвертьфіналі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі