"Монако" готовий заплатити "Шахтарю" 65 мільйонів за двох бразильців

Поділитися
"Монако" готовий заплатити "Шахтарю" 65 мільйонів за двох бразильців
У донеччан є можливість добре заробити: монегаски ведуть переговори з донецьким Шахтарем щодо трансферів Дугласа Кости та Алекса Тейшейри.

Віце-чемпіон Франції "Монако" готовий заплатити за двох лідерів "Шахтаря" півзахисників Дугласа Косту і Алекса Тейшейру близько 65 мільйонів євро.

Про це повідомляє Lequipe. За інформацією французького видання, переговори між клубами вже почалися, і монегаски хочуть завершити операцію якомога швидше через наближення старту Ліги 1. Тим більше, що команда втратила гравця лінії атаки Джеймса Родрігеса, який перейшов в "Реал", а Алекс Тейшейра в цій ситуації був би непоганим варіантом її посилення.

Нагадаємо, Дуглас Коста Алекс Тейшейра довгий час не хотіли повертатися в Україну після демаршу після закінчення останніх передсезонних зборів "гірників". Зараз обидва футболісти перебувають у розташуванні "Шахтаря", однак їхнє бажання залишити Україну стає підмогою для безлічі трансферних чуток. Зокрема, повідомляли, що Костою серйозно цікавиться лондонський "Арсенал".

До речі, у "Шахтар" дует бразильців перейшов під час одного трансферного вікна в січні 2010 року. Тоді в Донецьку заплатили за футболістів в цілому 12 мільйонів євро. !zn

Читайте також:

Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

Бомбардир "Шахтаря" розповів про переможний настрій в команді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі