Міжсезоння: молодіжний склад "Дніпра" виграв турнір в Індії, основний зіграв внічию з данцями

Поділитися
Міжсезоння: молодіжний склад "Дніпра" виграв турнір в Індії, основний зіграв внічию з данцями "Дніпро" U-21 здобув перемогу в турнірі © ФК Днепр
Українські клуби готуються до весняної частини сезону.

Молодіжний склад дніпропетровського "Дніпра" здобув перемогу в товариському турнірі, який проходив в Індії. "Дніпро" U-21 у фіналі обіграв молодіжний склад бразильського "Атлетіко Паранаенсе".

Дніпропетровці зайняли перше місце у своїй групі, а в півфіналі обіграли молодіжну команду англійського "Вотфорда" (3:0). У фінальній зустрічі "Дніпро" U-21 переграв "Атлетіко Паранаенсе" з тим же рахунком. Забивали у дніпропетровців Когут, Баланюк і Ларін.

Нагадаємо, в цьому ж турнірі брала участь луцька "Волинь", однак, зігравши три матчі групового етапу внічию, не змогла вийти зі своєї групи.

Основа "Дніпра" тим часом у Туреччині зіграла внічию з данським "Нордшелландом". Команди провели досить нудний спаринг і голів так і не забили - 0:0.

Також товариські матчі сьогодні, 21 лютого, провели "Карпати" і "Олімпік". Львів'яни мінімально обіграли "Астану" завдяки голу новачка Кадимяна - 1:0. А "Олімпік" переграв "Мінськ" - дубль у другому таймі оформив Матяж (2:0).

Читайте також: Міжсезоння: "Дніпро", "Металіст", "Олімпік" і "Олександрія" перемогли в контрольних матчах

Нагадаємо, сезон в Україні відновиться чвертьфінальними матчами Кубка України, які пройдуть 1 і 2 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі