Міжсезоння: "Динамо" обіграло корейців, "Дніпро" зіграв внічию з ангольцами

Відео
Поділитися
Міжсезоння: "Динамо" обіграло корейців, "Дніпро" зіграв внічию з ангольцами "Дніпро" не зумів обіграти ангольців © ФК Днепр
Українські клуби продовжують підготовку до другої частини сезону.

Клуби української Прем'єр-ліги продовжують підготовку до весняної частини сезону. Товариські матчі провели київське "Динамо", дніпропетровський "Дніпро" і луцька "Волинь".

Чемпіони України на зборі в Марбельї мінімально обіграли команду "Самсунг Блювінгс" з Південної Кореї. Єдиний м'яч наприкінці першого тайму на 44-й хвилині забив форвард киян Лукаш Теодорчик - поляк отримав м'яч в штрафній суперника, змістився в центр і точно пробив повз воротаря.

"Дніпро" зіграв внічию з ангольської "Бенфікою". Українці вийшли вперед на 3-й хвилині, коли Роман Зозуля в падінні замкнув простріл з лівого флангу. Суперник зрівняв рахунок на 73-й хвилині, коли нападник "Бенфіки" у боротьбі з захисником прийняв пас від партнера і прокинув м'яч повз воротаря.

Луцька "Волинь" стартувала на турнірі "Sait Nagjee Amarsee International Tournament" в Індії, зігравши перший матч у групі А. Опонентом команди Віталія Кварцяного був румунський "Рапід". Суперник відкрив рахунок на 12-й хвилині, однак у другому таймі "Волинь" зрівняла рахунок зусиллями Мемешева. Варто зазначити, що наступним суперником українців буде "Атлетіко Паранаенсе" (U-20), а зустріч пройде 11 лютого. Незалежно від того, чи пройде "Волинь" у півфінал, команда буде перебувати в індійському Кожикоді до 23 лютого.

Читайте також: Міжсезоння: гол Зозулі приніс "Дніпру" перемогу над "Спартою"

Зазначимо, що збір в Іспанії проводить донецький "Шахтар", який 5 лютого зустрічався із загребським "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі