Мирон Маркевич у "Дніпрі" повторив національний рекорд

Поділитися
Мирон Маркевич у "Дніпрі" повторив національний рекорд © moskva.com
Досвідчений наставник дебютував в офіційному матчі на новому місці роботи - у дніпропетровському "Дніпрі". Його команда перемогла 2:0.

У першому турі чемпіонату Прем'єр-ліги України відбувся тренерський дебют у "Дніпрі" 63-річного фахівця Мирона Маркевича.

Маркевич, що раніше очолював "Волинь", "Карпати", "Кривбас", запорізький "Металург" і "Металіст", вшосте оформив тренерський дебют.

Тим самим нинішній наставник "Дніпра" повторив рекорд чемпіонатів, який належить Олександру Іщенку та Михайлу Фоменку.

Додамо, що нинішній наставник збірної України раніше тренував київське "Динамо", рівненський "Верес", київський ЦСКА, харківський "Металіст", запорізький "Металург" і сімферопольську "Таврію".

Що стосується Олександра Іщенка, який нині працює телевізійним експертом, а заодно має посаду у динамівській дитячо-юнацькій школі, то він тренував раніше кіровоградську "Зірку", "Таврію", "Кривбас", львівські "Карпати", вінницьку "Ниву" і маріупольський "Іллічівець".

Також у списку тренерів-ударників розташувалися Микола Павлов, В'ячеслав Грозний, Валерій Яремченко, у яких в тренерському резюме по п'ять українських клубів, а також Володимир Безсонов, Леонід Буряк, Юрій Коваль та Сергій Морозов - по чотири команди.

Нагадаємо, що "Дніпро" у першому турі чемпіонату Прем'єр-ліги обіграв донецький "Металург" 2:0 на виїзді. У найближчі дні Мирону Маркевичу та його команді необхідно пройти ще одне серйозне випробування: дніпропетровці дебютують у розіграші Ліги Чемпіонів - у третьому кваліфікаційному раунді вони зіграють проти данського "Копенгагена" - перший матч відбудеться 30 липня у Києві. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі