Мілевський все-таки знайшов місце роботи - хорватський "Хайдук"

Поділитися
Мілевський все-таки знайшов місце роботи - хорватський "Хайдук" © gaziantepspor.org.tr
Український форвард, який більше ніж півроку перебував без роботи, працевлаштувався в складі "Майстрів з моря". Для футболіста, по суті вигнаного з "Динамо", це може виявитися останнім шансом.

Український форвард Артем Мілевський продовжить кар'єру в Хорватії. Новим місцем роботи 29-річного українця став найтитулованіший клуб країни "Хайдук" зі Спліта.

Про підписання контракту з клубом повідомив офіційний сайт "Майстрів з моря". Екс-футболіст "Динамо" та збірної України буде представлений в якості новобранця команди після повернення "Хайдука" з Казахстану, де команда зі Спліта проведе перший матч 3-го відбіркового раунду Ліги Європи проти карагандинського "Шахтаря", повідомляє iSport.ua з посиланням на офіційний сайт хорватського клубу.

Виступ за "Хайдук" може стати для Мілевського останнім шансом у кар'єрі: після того, як по завершенню контракту в "Динамо" нападник залишив розташування киян, він влаштувався в турецькому "Газиантепспоре". Однак незабаром угоду було розірвано - через фінансових проблем у команді. Цей факт негативно вплинув на футболіста: по-перше, в стані "соколів" українець почав поступово набирати колишні кондиції, а по-друге, виплачена компенсація була вкладена футболістом, судячи за повідомленнями світських хронік, розваги.

Відпочинок розслабив Мілевського, і він не зумів закріпитися у складі казахстанського "Актобе", банально не пройшовши медогляд. Вже в новому міжсезоння екс-динамівець подався на перегляд в грецьку "Яннину", але і там не підійшов тренерському штабу.

Примітно, що раніше у Мілевського був варіант із працевлаштуванням на Балканах - за порадою екс-партнера Мілоша Нінковича, його звали "Црвену Зірку" з Белграда. Але тоді Мілевський не погодився з-за дуже високих апетитів в зарплаті.

"Хайдук" відправив не одного футболіста в українські команди: зокрема, капітана "Шахтаря" Даріо Срну, захисника "Динамо" Горана Саблича, півзахисника киян Ніко Краньчара, Івана Стрініча для "Дніпра".

Також примітно і те, що в Лізі Європи однойменний клуб з Спліта зіграє з одеським "Чорноморцем". !zn

Читайте також:

Мілевський відзначився в Туреччині: розбив привезену з Києва "Феррарі"

Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський-хороший нападник

У "Металурзі" спростували інтерес до Мілевського: запрошувати такого футболіста - себе не поважати

В "Динамо" розраховують підсилити напад бразильським бомбардиром з Донецька

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі