Мілевський вимагає у "Динамо" погашення боргу по зарплаті - ЗМІ

Поділитися
Мілевський вимагає у "Динамо" погашення боргу по зарплаті - ЗМІ "Динамо" заборгувало Мілевському частину зарплати © ФК Динамо
Боргові зобов'язання також є у "Дніпра".

Колишній головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич, захисник "Дармштадта" Артем Федецький та екс-форвард київського "Динамо" Артем Мілевський подали фінансові скарги у Федерацію футболу України (ФФУ). Про це повідомляє Tribuna.com.

За інформацією джерела, Маркевич має намір стягнути з "Дніпра" 1,7 мільйона доларів, які клуб заборгував спеціалісту по зарплаті. Також частину зарплати від дніпрян в розмірі 1 мільйона доларів не дочекався Артем Федецький, який зараз виступає в німецькій Бундеслізі за "Дармштадт".

Крім того, форвард Артем Мілевський має намір домогтися виплати від київського "Динамо" у розмірі 1,4 мільйона доларів. 31-річний футболіст покинув чемпіонів України у 2013-му році, а в даний час екс-футболіст збірної України виступає за російський клуб "Тосно".

Раніше Контрольно-дисциплінарний комітет ФІФА через борги позбавив "Дніпро" шести очок у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

Читайте також: "Дніпро" можуть оштрафувати ще на дев'ять очок в УПЛ

Крім того, в цьому році з причини заборгованості перед тренерським штабом Хуанде Рамоса "Дніпро" вже був покараний УЄФА - клуб на один сезон був позбавлений можливості грати в єврокубках і поступився своє місце в Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі