Мілевський в Україні готовий розглядати пропозицію тільки від "Динамо"

Поділитися
Мілевський в Україні готовий розглядати пропозицію тільки від "Динамо" Мілевський став гравцем "Конкордії" в лютому © Instagram
Нападник розповів про чемпіонат Румунії, свою ролі в "Конкордії" та інтерес з боку українських клубів.

Нападник румунської "Конкордії" Артем Мілевський в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні" розповів про свій новий етап кар'єри.

Мілевський зазначив, що в чемпіонаті Румунії йому доводиться грати в незручний для нього футбол: "Футбол тут жорсткий, силовий і для мене досить незручний. В даний момент ми проводимо дуже напружені матчі другого раунду. І хоча "Конкордія" потрапила в компанію команд, які борються за виживання у вищому дивізіоні, в кожній з них є 1-2 дуже цікаві футболісти з високим рівнем індивідуальної майстерності".

"Зазвичай ми граємо по системі 3-5-2, і на чужій половині поля головний тренер дійсно дає мені величезну свободу. Але, по суті, я граю на місці або висунутого, або трохи відтягнутого нападника...", - зазначив українець.

Також Мілевський розповів про ставлення до алкоголю у "Конкордії": "У перший день перебування в новому клубі виставив новим партнерам по пляшці пива - така тут традиція. Тренери до цього ставляться абсолютно нормально. Наведу один приклад. Після нашої перемоги 3:0 над "Динамо" президент "Конкордії" зайшов у роздягальню, відкрив пляшку пива і по черзі чокнувся з усіма футболістами. Можете собі уявити, що було б, якби щось подібне зробив, припустимо, Ігор Михайлович Суркіс... Напевно, чокнулися б всі навколо".

Нападник підкреслив, що якщо і повернеться в Україну, то тільки в "Динамо": "Читати про те, що я можу перейти в "Гірник-Спорт" було дійсно смішно. Конкретних варіантів з України все-таки не було. Тим більше, що на даному етапі своєї кар'єри я готовий сприймати пропозицію лише одного українського клубу. І це київське "Динамо".

Читайте також: Мілевський результативно зіграв у Кубку Румунії

Нагадаємо, у своєму попередньому матчі Мілевський оформив дубль у чемпіонаті Румунії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі