Мілевський в "Хайдуку" повторив легендарний трюк Сергія Реброва

Поділитися
Мілевський в "Хайдуку" повторив легендарний трюк Сергія Реброва Артем Мілевський віддав пас-красень на Андрія Баліча © hajduk.hr
Українець Мілевський віддячив партнера за футболку з улюбленим 10-м номером ефектним гольовим пасом.

В матчі 1/4 фіналу Кубка Хорватії "Хайдук" українського нападника Артема Мілевського здобув впевнену перемогу 3:0 над командою "Виноградар", вийшовши в півфінал змагань.

Одним з ключових моментів поєдинку став другий гол у виконанні молодого форварда Андрии Баліча, якому асистував Мілевський. Ця передача за виконанням нагадала легендарний пас Сергія Реброва на Андрія Шевченка у матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів-1998/99 проти "Реала". Тоді нинішній тренер "Динамо" при рахунку 1:0 в одній з контратак знайшов партнера в штрафному майданчику суперника.

На цей раз поєдинок хоч і не мав такого високого значення, так і перевага "білих" було суттєвим, проте Мілевський зробив все так само красиво, як і Ребров. До речі, це саме Балич віддав Мілевському футболку з коханим 10-м номером на початку 2015 року. Баліч ж у звітному поєдинку забив двічі. Що стосується Мілевського, то він вперше за кілька поєдинків відзначився результативними діями.

Додамо, що вже через тиждень Мілевський може взяти участь в одному з найбільш захоплюючих протистоянь Хорватії між загребським "Динамо" і "Хайдуком". Команда зі Спліта опустилася в турнірній таблиці чемпіонату на 4-е місце і зараз кожне очко - на вагу золота. Національне дербі відбудеться 14 березня.

В рамках кваліфікації Ліги Європи-2014/15 "Хайдук" за сумою двох матчів поступився дніпропетровському "Дніпру". У Києві дніпряни перемогли 2:1, а в повторному поєдинку була зафіксована нульова нічия. Мілевським брав участь у першій зустрічі, вийшовши на заміну у другому таймі під овації київських глядачів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі