Мілевський розглядає нові варіанти і не збирається в "Рух"

Поділитися
Мілевський розглядає нові варіанти і не збирається в "Рух" Через кілька днів Мілевський може опинитися в новому клубі
Український форвард після відходу з "Хайдука" готується до нового етапу в своїй кар'єрі.

Артем Мілевський перебуває в статусі вільного агента після того, як залишив "Хайдук". Український форвард заявив, що зараз у нього є кілька варіантів продовження кар'єри, а рішення буде прийнято в найближчі дні.

"Я дуже вдячний "Хайдуку", що вони мені пішли назустріч. Концепція клубу змінилася, про що говорили тренер і президент. Іде омолодження складу. Сидіти в 30 років на лавці і дивитися, як хлопці грають у футбол, мені не дуже цікаво. Тож поговорили з клубом і вирішили, що так буде краще. Мій агент Саша Панков посилено працює над новими варіантами. Є пропозиції. Треба пару днів, щоб визначитися", - сказав Мілевський у коментарі телеканалу "Футбол 1".

У той же час Панков на своїй сторінці в Instagram написав, що наслідувати приклад екс-динамівців Алієва і Шацьких і продовжувати кар'єру у винниківському "Руху" Мілевський не буде: "Хайдук дав можливість Артему знайти команду, в якій йому будуть довіряти і вірити. Прошу любителів критики зменшити свій запал, і підтримати гарними словами і побажаннями. В "Рух" ми не підемо".

Читайте також: Перший гол Мілевського за "Хайдук" сприйняли вигуками "Великий Артем повернувся"

Нагадаємо, Мілевський зіграв за хорватську команду 27 матчів, в яких забив п'ять м'ячів і віддав шість гольових передач.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі