«Мілан» і «Барселона» зіграли внічию у Лізі Чемпіонів (відео)

Поділитися
У першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів італійський «Мілан» та іспанська «Барселона» зіграли внічию. Зустріч, що проходила на стадіоні «Сан-Сіро» пізно ввечері 28 березня, завершилася з рахунком 0:0.

28 березня на стадіоні «Сан-Сіро», який гордо носить ім'я Джузеппе Меацца, місцевий гранд «Мілан» приймав у себе в гостях у рамках першого матчу чвертьфіналу Ліги чемпіонів один із найбагатших і найбільш величних клубів на планеті - «Барселону».

Незважаючи на переповнені трибуни домашньої арени «россо-нері» у гостей з Каталонії було більше шансів відкрити рахунок у цьому матчі. Однак більш ніж 76-ти тисячам уболівальникам так і не вдалося побачити гол ні в одні, ні в інші ворота. Щоправда один гол все таки був у ворота господарів, але суддя його не зарахував, зафіксувавши положення «поза грою».

Хоча те, що «Мілан» не зміг забити у рідних стінах швидше за все на руку підопічним Хосепа Гвардіоли, адже «Барселона» вдома рідко програє, а значить шансів у італійців в Іспанії як «кіт наплакав», але все ж вони є.

В іншому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, що відбувся 28 березня, французький «Марсель» вдома поступився німецькій «Баварії» з рахунком 0:2. Голи у мюнхенців забили Маріо Гомес і Арьєн Роббен.

Відповідні зустрічі в парах «Барселона» - «Мілан» і «Баварія» - «Марсель» пройдуть 3 квітня. !zn

Читайте також:

«Барселона» пройшла у фінал Кубка Іспанії

«Реал» розгромив кіпрський АПОЕЛ у Ліги чемпіонів (відео)

Берлусконі хоче позбутися «Мілана»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі