"Металургу" дозволять використовувати "Славутич-Арену" безкоштовно

Поділитися
"Металургу" дозволять використовувати "Славутич-Арену" безкоштовно Фани "Металурга" організували пікет © vk.com/metalzap
Влада міста готова піти назустріч клубу, який може припинити існування.

У запорізькому "Металурзі" розповіли про підсумки пікету фанатів команди біля будівлі запорізької облради і зустрічі вболівальників з першими особами міста.

"Спочатку була зустріч з мером Запоріжжя. З Володимиром Буряком спілкувалися буквально перед пікетом облради. Головні тези, озвучені мером: 1) ДЮСШ буде жити - про це міський голова говорив впевнено, фактично ручався; 2) Міська влада готова надати "Металургу" у важкий час комунальні об'єкти: стадіон "Славутич-Арена" та навчально-тренувальну базу на Великому Лузі - на безкоштовній основі; 3) Володимир Буряк дав згоду на свою особисту участь у засіданнях круглого столу-комісії з питань порятунку "Металурга", - йдеться в заяві на офіційній сторінці клубу в Facebook.

"У сесійній залі облради спочатку поспілкувалися з головою облради Григорієм Самардаком. На жаль, конкретики від нього ми не почули - "з пустого в порожнє". До того ж, як виявилося Григорій Вікторович відмовився від своєї обіцянки тижневої давності - так і не очолив депутатську комісію з проблем "Металурга".

Також лідери фан-руху "Металурга" отримали від керівника області згоду провести круглий стіл за участю всіх зацікавлених сторін: "Вже в понеділок нарешті зберемо всі сторони разом. Сподіваємося, що будуть і представники нинішніх ліквідаторів "Металурга". Будемо обговорювати всю ситуацію і шляхи виходу з неї, говорити про те, хто, що і як може зробити для того, щоб "Металург" продовжив жити".

Читайте також: Німецькі інвестори відвідали базу запорізького "Металурга"

Нагадаємо, раніше Федерація футболу Запоріжжя звернулася до облради з проханням врятувати "Металург".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі