«Металіст» зіграв внічию з німецьким «Баєром» (ВІДЕО)

Поділитися
© hvatitbuhat.info
Харківський «Металіст» з нульової нічиєї стартував у груповому раунді Ліги Європи. Підопічні Мирона Маркевича на «БайАрені» в Леверкузені зуміли вистояти проти «Баєра».

Харківський «Металіст» на виїзді зіграв внічию 0:0 з леверкузенським «Баєром» у матчі першого туру групового раунду Ліги Европи-2012/2013.

«Баєр» з перших хвилин кинувся в атаку і на початку гри цілком міг отримати право на пенальті, коли м'яч потрапив у руку Папа Гуйє, який перебував у штрафному, але арбітр не побачив порушення в цьому епізоді. «Металіст» на 11-й хвилині відзначився небезпечним випадом, який сильним ударом завершував Крістальдо, але воротар був напоготові. Як виявилося, це був єдиний удар в площину воріт «Байєра» у цій грі.

Німці ж мали кілька хороших можливостей для взяття воріт. Хосогаі з лінії штрафного пробив трохи неточно, удар Аугусто потягнув Горяїнов, а Вільягра врятував свою команду, перешкодивши Кісслінгу пробити з трьох метрів.

У другому таймі «Металіст» в основному думав про захист своїх воріт. У контратаках у підопічних Мирона Маркевича нічого не виходило. «Байєр» ж атакував багато і різноманітно і за другі 45 хвилин завдав сім ударів у ствір воріт. Горяїнов став безумовним героєм цього поєдинку, витягши все що можна в цьому матчі, а коли і він вже був безсилий, за «Металіст» зіграла поперечина після удару Шюррле. У результаті матч так і завершився нульовою нічиєю.


В іншому матчі цієї групи віденський «Рапід» програв удома норвезькому «Русенборгу» з рахунком 1:2. Наступний матч у Лізі Європи "Металіст" зіграє 4 жовтня вдома проти «Рапіда». !zn

Читайте також:

«Металіст» і «Дніпро» отримали суперників у груповому турнірі Ліги Європи

«Металіст» і «Дніпро» отримали суперників у груповому турнірі Ліги Європи

Через прибуття Януковича до Харкова затримався виліт «Металіста» на виїзну гру у Лізі Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі