"Металіст" у тумані легко обіграв "Карпати" з рахунком 3:1 (відео)

Відео
Поділитися
© rush.org.ua
Дублем у матч відзначився Крістальдо, у львів'ян забив Федецький, який повернувся в "основу".

Харківський "Металіст" з рахунком 3:1 обіграв львівські "Карпати" у понеділок, 19 березня, в заключному матчі 23-го туру української Прем'єр-ліги.

"Металіст" відкрив рахунок на 30-й хвилині гри. Бланко зліва прострілив у штрафну, де Крістальдо випередив Мілошевича і потужним ударом практично по центру пробив Тлумака.

На самому початку другого тайму господарі поля подвоїли перевагу. Соса навісив з кутового, а передачу Березовчук головою точно пробив по воротах. Через п'ять хвилин львів'яни скоротили розрив у рахунку, завдяки голу Федецького, який повернувся до основного складу після історії з посиланням у дубль.

«Металіст» в 1/4 Ліги Європи зіграє з португальським «Спортингом»

На 65-й хвилині "Металіст" забив утретє. Крістальдо ефектно одним дотиком прийняв верховий м'яч, а другим, не даючи тому опуститися на землю, вдарив точно у "дев'ятку" воріт "Карпат".



Таким чином, "Металіст" залишається на третьому місці в турнірній таблиці, відстаючи від "Шахтаря" на чотири очки. "Карпати" залишаються на 14 позиції з 16 очками в активі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі