"Металіст" у матчі з "Дніпром" оформив собі бронзу (відео)

Відео
Поділитися
© tert.am
На Дніпропетровському стадіоні завершився останній матч 26-го туру Чемпіонату України з футболу «Дніпро» - «Металіст». Рахунок - 2:2

У Дніпропетровську завершився матч 26-го туру української Прем'єр-ліги між "Дніпром" і "Металістом".

Зі стартових хвилин команди кинулися штурмувати ворота. Уже на 5-й хвилині Зозуля потрапив у штангу, через кілька хвилин забивати мав Калинич. «Металіст» більше захищався, але саме гості зуміли відкрити рахунок у матчі - Соса багато в чому завдяки вдалому збігу обставин пробив Каніболоцького - 1:0.

Команди продовжили грати в швидкісний футбол, двосічні моменти виникали чи не щохвилини. Девіч забив ще один гол у ворота «Дніпра», але суддя відзначив взяття воріт через офсайд у Тайсона.

«Дніпро» зі стартових секунд другої половини кинувся відіграватися, і на 58-й хвилині Матеус скористався помилкою захисту «Металіста», порвавши сітку воріт за спиною Дишленковича.

Не встигли господарі як слід відзначити локальний успіх, як Девіч знову вивів «Металіст» вперед - Едмар навісив з правого флангу, а Марко при потуранні захисту розстріляв Каніболоцького.



Відмінні моменти не реалізував Коноплянка, у гостей виходив на ворота Шав'єр, Калинич постійно погрожував Дишленковичу. Відчувалося, що не за горою зміни в рахунку - на 84-й хвилині «Дніпро» таки домігся свого. Ротань навісив, м'яч проскочив через натовп гравців і опинився в сітці воріт харків'ян. Курйозний гол став останнім у матчі, незважаючи на те, що додатковий час «Металіст» провів у меншості. Можаровський за грубий фол проти Матеуса достроково відправив з поля Марко Девіча.

У підсумку бойова нічия, яка офіційно закріпила «Металіста» в статусі шестикратного володаря бронзових нагород чемпіонату України з футболу.

За чотири тури до закінчення першості відрив харків'ян від "Дніпра" і київського "Арсеналу" становить 14 очок. !zn

Читайте також:

«Металіст» залишає Лігу Європи


Ярославський купив десятого південноамериканського легіонера


Новачок «Динамо» побив рекорд чемпіонату України

Українські футбольні клуби Прем'єр-ліга оштрафувала на 660 тис. грн

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі