"Металіст" знову зіграє напіврезервним складом - страйк футболістів триває

Поділитися
"Металіст" знову зіграє напіврезервним складом - страйк футболістів триває Резервісти і новачки - основа нинішнього "Металіста" © football.ua
У Львів на матч 1/4 фіналу Кубка України проти "Шахтаря" вирушили ті, хто брав участь в поєдинку проти "Динамо", а також новачки команди.

14 гравців "Металіста" продовжують бойкотувати матчі, вимагаючи виплати заборгованості по зарплатах. На наступний поєдинок команди Ігоря Рахаева - в рамках 1/4 фіналу Кубка України проти "Шахтаря" вирушили усі ті, хто брав участь у грі 15-го туру Прем'єр-ліги проти "Динамо" в Києві.

"Ніхто з тих гравців, які підписали відкритий лист, у Львів не полетів", - розповів один з 14 підписантів півзахисник харків'ян Олег Краснопьоров.

Нагадаємо, що майже всі футболісти, які були пов'язані з "Металістом" контрактами до зимової перерви, і не покинули команду, як це зробили іноземні гравці, відмовилися виходити на офіційні матчі команди, починаючи з 1 березня 2015 року. Втім, всі, хто приєднався до "жовто-синім" у січні-лютому, продовжують виходити на поле.

Також команді Рахаева напевно зможуть допомогти не тільки дублери, але і ряд новачків, прибивших в "Металіст" в останній день трансферного вікна. Серед них - троє футболістів київського "Динамо"

Примітно, що ніхто з офіційних представників "Металіста" поки не прокоментував ситуацію зі страйком гравців. Більш того, найближчим часом футболісти готові піти на крайні заходи і звернутися до Федерації футболу України, яка напевно застосує до харків'янам дисциплінарні санкції.

2 березня стало відомо, що не відбудеться матч 1/4 фіналу Кубка України між Чорноморцем і Дніпром. Гра перенеса на невизначений строк на прохання МВС через погрози глядачам і учасникам змагань в Одесі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі