"Металіст" програв "Трабзонспору" на останніх секундах матчу

Відео
Поділитися
"Металіст" програв "Трабзонспору" на останніх секундах матчу "Металіст" не втримав нічию у матчі з "Трабзонспором" © football.ua
У Львові харків'яни довгий час були в ролі наздоганяючих, однак все-таки знайшли в собі сили зрівняти рахунок. Але помилка в обороні наприкінці поєдинку відправила "Металіст" в нокаут.

Харківський "Металіст" не зумів уникнути поразки в матчі першого туру групового турніру Ліги Європи.

На останніх секундах домашнього матчу у Львові проти турецького "Трабзонспора" харків'яни пропустили другий гол, програвши 1:2.

В іншому поєдинку групи L польська "Легія" обіграла бельгійський "Локерен" 1:0. Саме з бельгійцями зіграє "Металіст" у другому турі змагань.

Події у стартовому поєдинку "Металіста" розвивалися спочатку досить спокійно. Але на 25-й хвилині після подачі кутового гості несподівано відкрили рахунок: Сефі Йилмаз головою вразив ціль.

Читайте також: У "Металісті" пообіцяли реабілітуватися перед уболівальниками в Лізі Європи

Поступово харків'яни заволоділи ініціативою, намагаючись створювати напругу біля воріт суперника. Перерва пішла їм на користь і незабаром турки повністю перейшли на гру на контратаках. Але вони не принесли успіху. Швидше навпаки - на 61-й хвилині господарі швидко розіграли м'яч, коли Вільягра віддав пас на Василя Кобіна, а той скинув його під удар Володимира Гоменюка - 1:1.

До кінця ігрового часу "Металіст" имель набагато більше шансів, щоб вийти вперед, але у підсумку, вийшло інакше. Чергова помилка в обороні прямо біля воріт Олександра Горяїнова призвела до того, що фінальний свисток зафіксував поразку української команди.

Металіст - Трабзонспор - 1:2(0:1)

Голи: Констант, 25 (0:1). Гоменюк, 61 (1:1). Попадопулос, 90 (1:2).

"Металіст" (Харків):Горяїнов, Пшеничних, Вільягра, Папа Гуйє, Торсільері, Кобін, Хав'єр (Кулаков, 90+3), Краснопьоров, Гоменюк, Жажа (Дитина, 82), Болбат (Радченко, 80).

"Трабзонспор" (Трабзон): Киврак, Белькалем, Пападопулос, Дурсун (Екічі, 71), Меджани, Явру, Низам, Констан, Йилмаз, Уоріс (Ердоган, 82), Кардосо (Ятабаре, 58).

Покарання: Констант, 71. Попадопулос, 78. Кобін, 88 (попередження).

Судді: Хаген, Неббен, Енган (всі - Норвегія).

18 вересня. Львів. "Львів Арена".

До речі, невдача "Металіста" стала другим українським поразкою у першому турі Ліги Європи: раніше "Дніпро" програв вдома "Інтеру" 0:1. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі