"Металіст" поки не може проводити матчі Ліги Європи у Харкові

Поділитися
"Металіст" поки не може проводити матчі Ліги Європи у Харкові © rush.org.ua
Харків поки знаходиться під забороною УЄФА: у разі отримання гарантій від силових органів у "Металісті" обіцяють відновити діалог з головною футбольною організацією Європи.

Учасник кваліфікаційного турніру Ліги Європи харківський "Металіст" поки не може проводити матчі єврокубка на своєму стадіоні в Харкові.

Незважаючи на те, що у Федерації футболу України вже дозволили харків'янам приймати суперників на домашньому полі, в УЄФА не поспішають з видачею дозволу.

Про це розповів генеральний директор "жовто-синіх" Олександр Нотченко.

"В даний момент клуб працює над вирішенням цього питання. На жаль, не все залежить тільки від нас. На даний момент УЄФА не дало дозволу на проведення матчів у нашому місті. Ми зробили офіційне звернення до ГУ МВС про надання гарантій безпеки, і, в разі позитивної відповіді, розраховуємо продовжити роботу з УЄФА, щоб домогтися від них дозволу на проведення домашніх матчів європейського турніру на своїй арені", - цитує прес-служба харків'ян керівника команди.

"Металіст" стартує в Лізі Європи з 4-го відбіркового раунду (плей-офф раунд): його матчі заплановані на 21 і 28 серпня. Свого суперника харків'яни дізнаються 8 серпня після жеребкування.

Нагадаємо, що з-за заборони УЄФА учасників єврокубків від України було рекомендовано відповідні стадіони для проведення міжнародних матчів. Зокрема, "Шахтар" буде грати в Лізі Чемпіонів у Львові, а "Зоря" вже провела зустріч другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи в Києві. Там же луганчани зіграють і в наступній стадії проти норвезького "Мольде".

Додамо, що "Дніпро", незважаючи на дозвіл УЄФА не зможе зіграти матч кваліфікації Ліги Чемпіонів проти "Копенгагена" в Дніпропетровську: гра відбудеться 30 липня в Києві на НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

Українські клуби не зустрінуться з російськими у футбольних єврокубках

Україна втратила одного місця в Лізі Європи-2015/16

Стадіон у Тернополі розглядається як місце проведення єврокубкових матчів

Лідери почали сезон у Прем'єр-лізі з перемог

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі