"Металіст" перемагає і піднімається в зону Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
"Металіст" перемагає і піднімається в зону Ліги Чемпіонів © PeterQ, forum.autoua.net
Перемога над "Говерлою" принесла харків'янам друге місце в турнірній таблиці чемпіонату української Прем'єр-ліги.

У завершальному 21-го тур матчі між "Металістом" і ужгородською "Говерлою" була зафіксована складна перемога харківської команди. Успіх харків'янам приніс єдиний гол бразильця Шав'єра на 69-й хвилині зустрічі.

Ужгородці насилу дісталися до місця подій - з різних причин рейс із західного обласного центру в східну частину України кілька разів затримувався. Як би там ні було, але після промаху дніпропетровського "Дніпра" напередодні в "Металіста" з'явилася додаткова мотивація - у разі перемоги, харків'яни піднімалися на друге місце.

Тому гру господарі почали активно, однак ужгородці теж йшли вперед. "Металісту" правда не вдалося створити небезпечні моменти з гри - хіба що удар зі штрафного у виконанні Жажи можна назвати загрозливим. Після перерви рахунок міг змінитися на користь "Говерли" - Вільягра через себе хотів "розрядити обстановку", але м'яч ледь не влетів у ворота - благо Горяїнов впорався з ситуацією.

Далі харків'яни вже не знижували обертів. Нагнітаючи гру на половині поля гостей, вони все більше змушували помилятися суперника. На 69-й хвилині точний удар зі штрафного у виконанні Шав'єра парирувати не зумів голкіпер ужгородців Бабенко - 1:0. Але розвинути свій успіх харків'янам, так само як і переламати хід боротьби ужгородцям до фінального свистка так і не вдалося.

Набравши 45 очок, "Металіст" піднявся на другу сходинку турнірної таблиці. Якщо б чемпіонат завершився сьогодні, харків'яни б отримали можливість вперше в історії стартувати в розіграші Ліги Чемпіонів. Однак до кінця першості ще 9 турів.

Наступний матч "Металіст" проведе 31 березня проти "Кривбасу" - у Кривому Розі харків'янам доведеться постаратися, щоб зменшити запал грози авторитетів. !zn

Читайте також:

Слідом за "Динамо" "Кривбас" забирає очки в "Дніпра"

"Металіст" збільшує бразильську діаспору

Марко Девіч залишає "Шахтар" і повертається в "Металіст"

Букмекери упевнені в чемпіонстві "Шахтаря", "Динамо" - фаворит у боротьбі за срібло

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі