"Металіст" не зумів гримнути дверима у Лізі Європи

Поділитися
"Металіст" не зумів гримнути дверима у Лізі Європи "Металіст" не набрав жодного очка у Лізі Європи © rush.org.ua
Харків'яни прийшли до фінішу в Лізі Європи з нулем у графі "очки". І нехай у цій неприємності харків'яни не одні, нинішній сезон можна сміливо назвати провальним.

Харківський "Металіст" у Львові підвів риску під невдалими виступами в єврокубках, програвши в заключному поєдинку групового турніру Ліги Європи бельгійському "Локерену" 0:1.

Результат матчу забезпечив точний удар Мбайє Лейе на 16-й хвилині матчу. Харків'яни мали непогані моменти для взяття воріт, але так і не зуміли бодай раз вразити ворота суперника.

Таким чином, "Металіст" провів один з найгірших європейських сезонів у своїй истоии. Харків'яни не набрали жодного очка та й забили у ворота суперників лише тричі. А всього в Лізі Європи, включаючи гол "Руху" у додатковий час у кваліфікації, підопічні Ігоря Рахаева, лише тричі засмучували опонентів.

Металіст - Локерен- 0:1 (0:1)

Гол: Лейе, 16.

"Металіст" (Харків): Горяїнов, Кобін, Березовчук, Пшеничних, Осман, Ткачук, Краснопьоров, Болбат, Дитина, Радченко (Костюк, 88), Гоменюк.

"Локерен": Баррі, Одуа, Мертенс, Марич, Коррін, Овермейре (Персоонс, 80), Ремакль, Нголлок (Шольц, 90), Лейе, Дессерс (Анса, 78), де Паув.

Покарання: Дессерс, 18. Марич, 46. Краснопьоров, 47 (попередження).

11 грудня. Львів. "Львів-Арена".

Читайте також: У "Металісті" знову обіцяють порадувати вболівальників у Лізі Європи

У поєдинку 6-го туру Ліги Європи 11 грудня перемогу в групі J оформило київське "Динамо", яке впевнено обіграло "Стяуа" на виїзді 2:0. Голи на свій рахунок записали Андрій Ярмоленко і Джермейн Ленс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі