"Металіст" і ще три клуби не отримали атестат на участь у наступному чемпіонаті - ЗМІ

Поділитися
"Металіст" і ще три клуби не отримали атестат на участь у наступному чемпіонаті - ЗМІ У "Металіста" є 10 днів, щоб подати апеляцію
Федерація футболу України не видала ліцензії ряду клубів, "Дніпро" знаходиться під питанням.

Сьогодні, 22 квітня, відбулося засідання комітету з атестації футбольних клубів Федерації футболу України. Як повідомляють ЗМІ, за його підсумками у видачі атестатів було відмовлено ряду клубів, які починали нинішній сезон в українській Прем'єр-лізі.

Як стало відомо сайту Sport Arena, ліцензування не зміг пройти харківський "Металіст" - клуб, швидше за все, не візьме участь у наступному чемпіонаті Прем'єр-ліги. Причиною тому послужили численні борги харківського клубу перед колишніми і нинішніми працівниками. З причини заборгованостей клуб має ряд позовів не тільки в спортивних інстанціях (Палата суперечок ФФУ і Спортивний арбітражний суд Лозанни), але і фігурує в справах адміністративних та правоохоронних органів України.

Протягом 10 днів "Металіст" може подати апеляцію на це рішення. Остаточна доля клубу має вирішитися до 16 травня 2016 року.

Крім того, як повідомляє Tribuna.com, атестати на участь у наступному чемпіонаті не отримають "Волинь", яка планує в наступному сезоні грати під іншою назвою у Другій лізі, запорізький "Металург", який знявся з нинішнього чемпіонату України і також має намір починати з низів, і "Говерла". Також під питанням знаходиться видача атестата "Дніпру", у якого накопичилися великі заборгованості.

Читайте також: У "Металісті" відбувається "тотальне знищення клубу" - Севідов

Нагадаємо, в наступному чемпіонаті Прем'єр-ліги мають зіграти 12 команд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі