Мессі побив рекорд 40-річної давності

Поділитися
Мессі побив рекорд 40-річної давності © lnfaw.blogspot.com
Ліонель Мессі, який оформив дубль у матчі з «Бетісом», записав на свій рахунок 86-й гол у 2012 році, побивши тим самим рекорд Герда Мюллера.

Футболіст "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі поставив новий рекорд за кількістю голів, забитих за календарний рік. 9 грудня нападник забив свій 86-й гол за 2012 рік.

Цей м'яч був забитий у Севільї під час матчу 15-го туру чемпіонату Іспанії між «Барселоною» і «Бетісом». Після голу Мессі рахунок зустрічі склав 2:0 на користь «Барселони».

Таким чином Мессі побив рекорд німецького футболіста Герда Мюллера, встановлений в 1972 році. Тоді гравець, який виступав за «Баварію» і збірну ФРН, забив 85 голів.

25-річний аргентинець Ліонель Мессі є одним із трьох претендентів на приз «Золотий м'яч» - 2012, який вручається найкращому футболістові світу за підсумками року.

Нагадаємо, 29 жовтня Ліонель Мессі отримав нагороду, яка вручається найкращому бомбардирові європейських чемпіонатів за підсумками сезону - «Золоту бутсу». !zn

Читайте також:

«Золота бутса» найкращого бомбардира Європи знову дісталася Ліонелю Мессі (ВІДЕО)

Мессі став найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії

Мессі побив рекорд «Барселони» за голами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі