Мессі змусив "Баварію" капітулювати в першому матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
Мессі змусив "Баварію" капітулювати в першому матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів Ліонель Мессі двічі розписався у воротах "Баварії" © Barcelona FC
Мануель Нойєр зберігав свої ворота на замку до завершального відрізка в матчі. Протягом останніх 15 хвилин каталонці забили три голи.

Матч Барселона - Баварія відбувся 6 травня на "Камп Ноу" в рамках 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів і завершився перемогою господарів 3:0.

Каталонці відкрили рахунок лише на 77-й хвилині: нападник Ліонель Мессі отримав м'яч біля лінії штрафної і вразив ближній кут воріт Мануеля Нойєра. Через три хвилини аргентинець оформив дубль. Увірвавшись у штрафний майданчик, він обіграв Боатенга, наблизився до Нойєра і перекинув м'яч через нього - 2:0.

У компенсований час Неймар втік один на один з воротарем і оформив розгром - 3:0. Відзначимо, що футболісти "Баварії" не завдали жодного удару в площину воріт.

Матч-відповідь відбудеться 12 травня в Мюнхені.

Каталонці володіли перевагою майже на протязі всього поєдинку, але прекрасна гра у воротах Мануеля Нойєра не дозволила відкрити рахунок у першому таймі.

Ліга чемпіонів

1/2 фіналу

Перший матч

"Барселона" (Іспанія) - "Баварія" (Німеччина) - 3:0 (0:0)

Голи: Мессі, 77 (1:0). Мессі, 80 (2:0). Неймар, 90+4 (3:0).

"Барселона": тер Штеґен, Даніел Алвес, Піке, Маскерано (Бартра, 89), Жорді Альба, Ракітіч (Хаві, 82), Серхіо Бускетс, Іньєста (Рафінья, 87), Мессі, Суарес, Неймар.

"Баварія": Нойер, Рафінья, Бенатіа, Боатенг, Бернат, Мюллер (Ґьотце, 79), Лам, Швайнштайгер, Хабі Алонсо, Тіагу Алькантара, Левандовський.

Попередження: Хабі Алонсо, 35. Даніел Алвес, 46. Бенатіа, 52. Бернат, 56. Піке, 66. Неймар, 69.

Суддя: Ріццолі (Італія).

6 травня. Барселона. Стадіон "Камп Ноу".

Таким чином, "Барса" змогла частково взяти реванш за поразки від "Баварії" у півфіналі Ліги Чемпіонів-2012/13. Тоді, нагадаємо, баварці забили у ворота каталонців 7 голів за два поєдинки.

Напередодні в ще одному матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів Ювентус обіграв Реал 2:1 на своєму стадіоні в Турині. Поєдинок у цьому протистоянні відбудеться 13 травня в Мадриді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі