Мессі загрожує 22 місяці в'язниці

Поділитися
Мессі загрожує 22 місяці в'язниці Мессі постане перед судом © Marca
З аргентинського нападника спершу зняли звинувачення, але потім прийняли рішення продовжити кримінальне переслідування.

Одному з кращих футболістів світу Ліонелю Мессі загрожує в'язниця. Державна прокуратура Іспанії звинувачує форварда "Барселони" в ухиленні від сплати податків і вимагає покарати футболіста ув'язненням на 22 місяці. Крім того, півтора роки тюрми може отримати батько футболіста Хорхе.

Кілька днів тому з Мессі зняли звинувачення, поклавши всю відповідальність на його батька, який виступав в якості агента сина протягом всієї його професійної кар'єри, представляв бізнес-інтереси футболіста і повинен був стежити за виконанням податкових зобов'язань.

Однак тепер суддя, який веде справу Мессі, прийняв рішення продовжити кримінальне переслідування футболіста, вимагаючи для нього покарання у вигляді тюремного терміну, повідомляє Marca. Суддя вважає, що Мессі не міг не знати про відрахування від своїх доходів у Уругваї і Болівії, тим самим ухиляючись від сплати податків в Іспанії.

Нагадаємо, що обвинувачення по цій справі вперше були пред'явлені Мессі ще влітку 2013 року. Його та його батька запідозрили у підробці податкових декларацій і ухиленні від сплати податків від прибутку за використання іміджевих прав на футболіста на території Іспанії в 2007, 2008 і 2009 роках. Таким чином, як вважає слідство, іспанський бюджет недорахувався 4,1 млн євро.

Лео Мессі є чотириразовим володарем "Золотого м'яча". У серпні аргентинець був визнаний кращим футболістом Європи за підсумками попереднього сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі