Мессі у "Барселоні" побив рекорд 50-річної давності

Поділитися
Мессі у "Барселоні" побив рекорд 50-річної давності Ліонель Мессі допоміг "Барселоні" розгромити "Севілью" © epochtimes.ru
У черговому турі чемпіонату Іспанії відбулося те, чого чекали вже кілька років - Ліонель Мессі став найкращим бомбардиром в історії першості.

Завдяки трьом голам, забитим у ворота "Севільї" у матчі 12-го туру Приклади, нападник "Барселони" Ліонель Мессі побив рекорд більш ніж 50-річної давності за кількістю голів в іспанському чемпіонаті.

Колишнє досягнення належало форварда "Атлетика" Тельмо Саррі. Зараз на рахунку Мессі 253 голи в турнірі - на два більше, ніж у баска.

"Барселона" перемогла 5:1 і мінімум на один день вийшла на друге місце в турнірній таблиці з 28 очками. 23 листопада каталонців може випередити "Валенсія", яка грає з "Леванте". Першим йде "Реал" - 30 балів.

Додамо, що в списку бомбардирів Мессі йде на третьому місці - слідом за одноклубником Неймаром (11 голів) і Кріштіану Роналду з "Реалу", на рахунку якого 20 влучних ударів.

Читайте також: "Золотий м'яч"-2014: Фоменко вибрав фаворита, а Тимощук - колишнього одноклубника

5 листопада після завдяки двом голам у ворота "Аякса" Мессі наздогнав іспанця Рауля в списку кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів. На рахунку аргентинці - 71 гол.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі