Мессі підставив головного тренера "Барселони", відмовившись йти на заміну

Відео
Поділитися
Мессі підставив головного тренера "Барселони", відмовившись йти на заміну Знаменитий жест Мессі поставив у незручне становище головного тренера © epochtimes.ru
Неприємний для головного тренера "Барселони" Луїса Енріке епізод стався у переможному матчі з дебютантом іспанської Примери.

Ліонель Мессі підставив головного тренера "Барселони" Луїса Енріке, відмовившись йти на заміну наприкінці матчу іспанської Прімери проти "Эйбара".

Як повідомляє AS, головний тренер каталонської команди Луїс Енріке планував замінити форварда на 76-й хвилині зустрічі на Муніра Ель-Хаддади, однак той не захотів йти на лавку запасних. Притому, що за кілька хвилин до епізоду Мессі забив два м'ячі у ворота суперника і встановив рахунок 3:0.

Луїсу Енріке довелося випустити іспанця марокканського походження замість іншого нападника Неймара.

Читайте також: Суд Барселони відмовився зняти з Мессі звинувачення в ухиленні від сплати податків

Можливо причиною такого неподабающего відношення гравця до тренера стало бажання Мессі побити рекорд легендарного гравця "Атлетика" Тельмо Сарри за кількістю забитих м'ячів в іспанській першості. Адже до того моменту аргентинцеві не вистачало одного гола, щоб принаймні наздогнати баска. Але більше Мессі забити не вдалося, а ось те, що таким жестом він образив тренера і явно не додав собі прихильників, факт.

Додамо, що на сьогоднішній день в активі Мессі 249 голів у Примері.

Слід отмемить, що "Барселона" впевнено лідирує у першості Іспанії, маючи в своєму активі 22 очки, 22 забитих і 0 пропущених м'ячів після 8 турів. "Реалу" вдалося вийти на третю сходинку в турнірній таблиці, друга - "Севілья".

Раніше повідомлялося, що бразилець Неймар потрапив у Книгу рекордів Гіннесса за минулорічне досягнення: йому вдалося відзначитися хет-триком у матчі Ліги Чемпіонів і Кубка Лібертадорес.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі