Мессі і Роналду разом забили на професійному рівні 1000 голів

Поділитися
Мессі і Роналду разом забили на професійному рівні 1000 голів Мессі забив тисячний гол "дуету" з Роналду © ESPN
Головні зірки світового футболу досягли значної позначки.

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі і його головний конкурент у боротьбі за найпрестижніші титули з мадридського "Реала" Кріштіану Роналду досягли позначки в 1000 голів - саме стільки бомбардири записали на свій рахунок на двох.

Почесний кордон футболісти іспанської Прімери переступили, коли Мессі забив м'яч у поєдинку проти мадридського "Атлетіко" (2:1). Всього на рахунку 28-річного аргентинця вже 482 голи, а 30-річний Роналду за свою кар'єру у складі "Манчестер Юнайтед", "Реала" і збірної Португалії 518 разів засмучував воротарів.

Варто відзначити, що в поточному сезоні чемпіонату Іспанії лідером бомбардирської гонки є Луїс Суарес з "Барселони", який забив 19 голів. В активі Роналду 16 забитих м'ячів у 20 матчах, а Мессі 12 разів відзначився у воротах суперника. При цьому володарем "Золотої бутси" за підсумками минулого календарного року став Роналду (48 голів).

Читайте також: Роналду побив рекорд Луїса Адріано у Лізі чемпіонів

Нагадаємо, що 11 січня відбулася церемонія вручення "Золотого м'яча" за виступи в минулому році. Перемогу у голосуванні отримав Мессі, випередивши у голосуванні Роналду і Неймара.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі