Менеджер Кличка виключив можливість повторного бою з Повєткіним

Поділитися
Менеджер Кличка виключив можливість повторного бою з Повєткіним Володимир Кличко кілька разів відправляв суперника у нокдаун © tacopshq.com
У команді українського боксера не вражені ідеєю проведення матчу-реваншу для Олександра Повєткіна, який поступився чемпіону 5 жовтня у Москві.

Бернд Бенте, менеджер українського боксера Володимира Кличка, що переміг напередодні Олександра Повєткіна у 12 раундах, заявив, що проведення повторного бою з росіянином неможливе.

"Реваншу не буде, - заявив Бенте, якого цитує sport.de. - Якщо такий боксер, як Володимир, впевнено переміг у кожному раунді, подальша дискусія марна".

Сам Кличко після бою не виключав можливості реваншу, якщо буде бажання публіки, бажання з боку організаторів, а найголовніше - бажання самого Повєткіна.

"Потрібно запитати у Повєткіна, чи потрібен йому реванш, - заявив після бою чемпіон. - Коли володієш різними титулами, ти повинен захищати його у боях з обов'язковими претендентами. Олександр ним і був. Тих, із ким мені потрібно зустрітися, у мене - ціла черга. Наскільки я знаю, наступного разу я повинен битися з першим номером рейтингу WBO".

Втім, організатор бою, голова ради директорів ДК МИЦ Андрій Рябінський заявив, що можливість проведення матчу-реваншу ще не обговорювалася.

"Ми з Сашею не обговорювали можливість реваншу, - зазначив Рябінський. - Ще рано про це говорити - бій щойно завершився. Ми ще встигнемо поговорити з ним на цю тему. Повєткін почувається нормально, бадьоро. Саша - людина з міцним стрижнем. Прикрий програш його не надломить, а яскрава перемога - не піднесе у космос".

Нагадаємо, що у матчі з Кличком Повєткін зазнав першої поразки на професійному рингу. Всього у боксерському рекорді росіянина - 27 матчів, 26 перемог, з них 16 нокаутів. У Кличка - 64 поєдинки, 61 перемога з них 51 нокаутом. !zn

Читайте також:

Зустріч Кличка і Повєткіна порівняли з матчем "Барселона" - "Карпати"

Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі