Марлос не отримає фінансових бонусів від ФФУ за зміну громадянства

Поділитися
Марлос не отримає фінансових бонусів від ФФУ за зміну громадянства Лідер "Шахтаря" не отримає жодних гарантій © ФК Шахтер
Українське громадянство не стане для футболіста "Шахтаря" додатковим заробітком.

Спортивний директор національної збірної України Євген Красніков заявив, що жодних гарантій від національної команди півзахиснику "Шахтаря" Марлосу надано не буде, якщо він вирішить змінити громадянство.

"Ситуація залежить від Марлоса. Якщо він прийме українське громадянство, у нього буде шанс бути викликаним до збірної. Ніхто нікому нічого не гарантує, ніхто нічого не обіцяє. Тим більше мова не йде про гроші або бонуси.

Марлос має законне право прийняти українське громадянство. Якщо він це зробить, у нього буде шанс потрапити в збірну. Але далі вже все залежатиме від головного тренера, чи він захоче його запрошувати", - сказав Красніков в ефірі FootballHub.

У січні виповнилося п'ять років з тих пір, як Марлос проживає на території України, тому футболіст може претендувати на отримання громадянства. Варто відзначити, що до 2014 року плеймейкер виступав за харківський "Металіст".

Читайте також: Гравець "Шахтаря" Марлос обговорює питання отримання українського громадянства

Раніше захисник Артем Федецький не підтримав ідею запрошення бразильця в збірну України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі