Маркевич влітку міг очолити "Марсель"

Поділитися
Маркевич влітку міг очолити "Марсель" Маркевич наступного літа може піти з "Дніпра"
Тренером "Дніпра" цікавилися закордонні клуби.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич влітку міг очолити французький "Марсель". Про це заявив агент тренера Олег Смалійчук.

"Минулого літа Мирон Богданович міг очолити "Марсель". Французи були дуже зацікавлені в його послугах і вже готувалися розпочати переговори щодо особистого контракту. Також був ряд варіантів з іспанськими клубами. Але тренер продовжив працювати за своїм контрактом в "Дніпрі" і до літа навряд чи покине команду", - сказав Смалійчук в інтерв'ю сайту Sport Arena.

Агент не виключає, що наступного літа Маркевич може залишити "Дніпро": "Про майбутнє поки говорити рано. Ближче до літа я запропоную Мирону Богдановичу варіанти нових клубів, а рішення він вже прийме сам. Тим більше, влітку в контракті Маркевича зникає опція, згідно з якою за дострокове розірвання контракту в односторонньому порядку "Дніпро" має право на компенсацію".

Нагадаємо, влітку минулого року Маркевич хотів піти у відставку, але власник "Дніпра" Ігор Коломойський тренера не відпустив. Восени Маркевич також неодноразово заявляв про бажання покинути команду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі